U bent hier

Ga Ervoor: Online cursus ondernemen (ella vzw & Tradaction)

Deze vorming is afgelopen, maar wordt opnieuw georganiseerd op vraag.

 

Ga ervoor. Handvatten voor het starten van een eigen zaak

Ooit al eens gedacht aan het starten van je eigen zaak? Twijfel je nog een beetje? Volg dan de videoreeks Ga ervoor. Handvatten voor het starten van een eigen zaak! Deze gratis online vorming (ella & Tradaction) geeft je een beter  beeld  van ondernemerschap. Waar moet je op letten bij het maken van de keuze voor het statuut van zelfstandige? En hoe schiet je op een effectieve manier uit de startblokken als je ervan overtuigd bent dat dit statuut bij je past?

Via dagelijkse video’s en opdrachten leer je je eigen talenten en mogelijkheden te identificeren en bewust om te gaan met tijd en budget. Ook helpen we je bij het formuleren van realistische doelstellingen en reiken we je handvatten aan voor het zetten van een goede prijs.  Deze en vele andere thema’s worden allemaal voor jou op een rij gezet.

Je ontvangt dagelijks een les-video  en kan je  ervaringen en tips uitwisselen via de gesloten Facebookgroep « Ondernemen is fijn ».

Let op: de video’s zijn slechts tijdelijk online beschikbaar.

*** De cursus bevat ook interessante informatie voor zelfstandigen die al gestart zijn. Iedereen die geïnteresseerd is kan zich inschrijven.